Palte
Zrnka písku
jsem vyklepala z bot
malé připomínky
cest.
Nést
vlastní osudy,
to stačí jednou za život,
jednou životně.
Kámen v botě
tlačí mě víc než svědomí
naše ruce
dvě.
Své
břímě si neseme,
svých běsů vědomí,
zcela vědomě.
Tak palte do mě!
Tak palte do sebe.
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
Komentáře (1)
Komentujících (1)