Mno vidíš... aj když Tě nic nenapadá, přesto dokážeš o tem psát, tož si nezoufej! ST!
22.12.2008 20:38:00 | NikitaNikaT.
Časem je třeba upustit ventil a doplnit zásobárnu..tak si dobře odpočiň, jak se patří, máš na to nárok ;-)
A pak se zase zplna vložíš do práce a vytvoříš skvosty, které přinejmenším nepřekvapí nebo možná úplně porazí!
21.12.2008 13:27:00 | Chancer