Vánoční .....
Anotace: .......pro všechny, co mám ráda
Sbírka:
Život
Jenom pár dnů ještě zbývá
než zazáří v pokojích stromečky ...
Ačkoliv sníh všechno nepokrývá
my rozbalíme zase dárečky ...
Bytem hned od rána zavoní
purpura spolu s kominíčkem
v duších zvonky tiše zazvoní
notují si tam se štěstíčkem ..
Každý rok se v srdcích zrodí
tenhle krásný něžný cit
láska, něha - ty se hodí
ať je vždy, když budem chtít ....
Každý den lásku rozdávejte
jako by byl právě Štědrý den ...
na paměti všichni mějte ...
SÁM
není nikdo spokojen ...
Přečteno 351x
Tipy 15
Poslední tipující: Pavelpaja, Jiparo, labuť, Holis, danav, Belmon, jedam, Psavec, fab four, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)