Přiznání
Anotace: ...aneb každý, kdo projde naším životem, je důležitý !!!
Jeden člověk se objeví
a zanechá v nás hluboké stopy ...
Jiný životem propluje
a v řece zapomnění se topí ...
Jeden nám spoustu věcí vysvětlí
a naučí nás pochopit sebe samé ....
Jedna láska vyplní prázdno v náručí
a vyhasne stejně rychle jako vzplane ....
S jedním dá se prostě krásně snít
pak je tu ON
a s ním chci žít......
Někdy je trochu mlčenlivý
jindy zas smějou se mu oči ...
Jednou chce samotný raději být
příště tiskne mě, až hlava se mi točí .
Někdy večer velkou únavou
usne mi uprostřed věty...
jindy dva nespavci v noční tmě
objevujem nové hezčí světy ....
Někdy své stesky deníčku žaluju ...
jenže co naplat ...
prostě
HO miluju
Přečteno 348x
Tipy 28
Poslední tipující: Makula, Pavelpaja, Jiparo, Kozoroh 1, vodnař, labuť, Holis, Belmon, Mbonita, jedam, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)