Pohřbená slova, náhrobek nemají, jen balík převázaný černou stuhou. Šup ze hřbitova, Vánoce čekají... a určitě hodně voňavé budou.
22.12.2008 09:37:00 | Šerpík 1
Tak by někdo vymyslel nový :o)..a já, blbka blbá bych zase uvěřila v jejich naplnění..A pak si z velký výšky kam mě ta slova vynesou nareju velkoryse čumák.Víš jak poznáš optimistu? je samá jizva..:o))
20.12.2008 23:28:00 | Nút