Rozchody
*
Ztěžka stoupám do schodů,
blíží se čas rozchodu,
odumřelo srdce půl,
v žilách drásá jako sůl.
Pokouší se o mě mdloby,
rozchody jsou hitem doby,
milovat a být si věrni
dneska už je nemoderní.
Nová óda světem letí,
mince lásky mění v smetí,
bohužel, už je to tak,
nezbyde jí za šesták.
Ranní kávu sladíš solí,
rozpukané srdce bolí
– rozchod je jak malá válka,
jako na smrt generálka.
*
*
Přečteno 357x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Kapka, NikitaNikaT., Bíša, Zasr. romantik, kleopatra.sedma, v.hercik
Komentáře (3)
Komentujících (3)