bezejmenná
ty - básníku lidských duší
cožpak nevíš co se sluší?
vždyť tvář tvou pokrytou slzami
modeloval bílými perlami
proč teď musí toto břímě
nosit černočerná tma
co v srdci se nám líhne
a špalek rozsekává kat
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)