Ráno
Anotace: Souhrn pocitů, hledání života a kapka alkoholu
Snažíš se přijít na smysl bytí
marně
srovnáváš se s vlastní existencí,
hledáš boha v prázných láhvích
v zakouřených barech
a duších lidí, tápeš v pouličním osvětlení
do rána
Otázky tě nenechají spát,
znáš je
všechny
a hledáš odpověďi, o půl třetí ráno v prázdném bytě
marně
Za týden ti vyprší činže,
telefon máš odstřihlý
a ledničku prázdnou
snažíš se přijít na smysl bytí
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Stoneman, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)