Pramínek vlasů**
Anotace: ... I děvky maj právo na lásku...
Jen trochu se
zhoupnout
svádivě v bocích
a po očku mrknout
na tvoji ženu.
Oblíkám se kvůli
tvojí krásný paní,
a šaty svlíkám
kvůli tobě.
Pramen svejch
třpytivejch vlasů
ti stejně položím
jen před dveře bytu.
„Seš zbabělá děvka.“
„A ty mě miluješ.“
Přečteno 347x
Tipy 16
Poslední tipující: boruvka175, její alter ego, NikitaNikaT., Holis, kryndy, JR, Myrja, Bíša, 6thSun, Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)