Tak tohle je diamantová báseň... zdobená vyřezávanými dřevěným ptáčky, i těmi živými sýkorkami na romanticky vytvořeném krmítku na balkóně posledního patra obyčejného činžáku... v bytě dvou lidiček s báječným srdcem... ...:-***...
21.12.2008 23:19:00 | Levandule
Hodně zdraví mamince do dalších let...Seš báječnej syn!... Tohle mi nedělej, docela se mi chce brečet (ale to je asi docela normální. Nebo ne...? "o)
21.12.2008 20:58:00 | Churry