Dopis
Beru pero, musím psát
Bůh je adresát
Za lásku a zranění
A dobro, jež není
Ho obžalovat
"Stvořil jsi ratolest
Do mléka dal bolest
Ty to snad nevidíš?
Neslyšíš, necítíš?
Smutné to jest
Stvořil i tebe kat?
Zbytečné naříkat
Od tebe držím se dál
Když lži si vyčaroval
Jestli mě sleduješ
Asi se mi směješ
Nic s tím nenadělám
Loučím se, sám zůstávám"
Přečteno 382x
Tipy 10
Poslední tipující: Anita Buchtová, Bíša, Helena Buchtová, Albertinka, B.a.r.b.a.r, Antonín Sander
Komentáře (2)
Komentujících (2)