Věřím, že jsi měl Vánoce a svátky kouzelné... proč jen pár dnů v roce? A kde je práno, že to tak musí být dáno? Každý den je pro mě vánoční, neb mám lásku, ta k životu mi stačí. Prožívám každý den krásně, o tem jsou i některé mé básně... Vánoce mohou být třebas každý den... vždyť dárek není podmínka. :o)
04.01.2009 20:10:00 | NikitaNikaT.
Krasne prani.... za ktere Ti dekuji a posilam svoje prani do Tvych koncin s cisi plnou lasky zdravi at srdecne preji.
27.12.2008 20:18:00 | carodejka
Přání krásné melodické
líbí se mi ,to zajisté
také tobě milý zlatý
přeji moc splněných přání
také ať máš zdraví pevné
a čtenáře stále věrné.
24.12.2008 14:06:00 | s.e.n