Blázen
Anotace: Nevím, jestli je to správně vystihnuté, ale? Lidé jsou zkrátka takový...a i když nejsi blázen, tak tě za něj považují....a pak před nimi jako ten,,blázen" utíkáš...
Blázen
Do tvého spánku se vkrádá chlad a zima pálí
další ráno začíná
Ze tvých očí padá slaný vodopád a ty už víš
co tě čeká dál
Ze čtyř holých zdí pohled jen přes starou mříž
andělé smrti v pláštích a nikdo nemá kříž
co tu všichni dělají, proč oni stojí stranou
do košile oblékají a ruce za záda vážou
A teď utíkáš před nimi
mezi stromy a svědomím
v černým lese jako trápení
tvůj dech jako by se zastavil
potichu - jen ať nikdo neslyší
sníh pálí - chlad tě obléká
utíkej, utíkej ten dáběl tě už hledá
Nemá svobudu ani klíč k ní a v kapse víc než nic
ukrývá strach svůj, vždyť byl šťastný tak proč bdí
nemůže spát jeho život je zlý sen
v tom starým, prázdným domě bez oken
A teď utíkáš před nimi
mezi stromy a svědomím
v černým lese jako trápení
tvůj dech jako by se zastavil
potichu - jen ať nikdo neslyší
sníh pálí - chlad tě obléká
utíkej, utíkej ten dáběl tě už hledá
Kam ty blázne, kam utíkáš....
Do tvého spánku se vkrádá chlad a zima pálí
další ráno už nezačíná
ona si ho vzala tam, kde možná je ráj a kdo ví
co se stalo s bláznem
co tu ještě včera spal...
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, Agniezka, Jajas, Mbonita, JR
Komentáře (1)
Komentujících (1)