jediný důležitý dárky
poztrácet vás jako korálky
odkopnout vás někam do dálky
tvářit se furt jak dort z polárky
a na Vánoce nakrást švýcarky
a pak jěště plastelínu barvy z výtvarky
zakousnout se bezhlavě do uzený cigárky
bez hořčice, kečupu, chleba a tatarky
...
světlo v sobě rozsvěcet a nemít zápalky
....
mít tak na svátky aspon trošku sociálního chápání!
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: radexk, boruvka175, prostě Zuzana, jaňa, Psavec, Lorraine, Jajas, Giginka, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)