Třeba je potkáte
Anotace: Starosti a výčitky
Kračeli ztemnělými ulicemi
města s rozepnutými kabáty,
zatíženy starostmi a výčitkami
prohlíželi si zažloutlé plakáty.
Kráčeli městem ruku v ruce
a slzy hořkosti po tvářích jim tekly,
každý je svého štěstí strůjcem
a oni snad tisíc mil šli a plakali.
Plakali ve dne,i v noci plakali,
plakali,i když jim došly slzy,
a pomoc se nikomu nežádali.
Třeba je potkáte,možná brzy.
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
Komentáře (0)