Slib vojáka
Slibuji,
že vraždit budu.
Nevinné i vinné.
Krutý v tom budu.
Slibuji,
že bombardovat budu.
Byty i domovy.
Ničit bez pocitu viny.
Slibuji,
že drancovat budu.
Okrádat a plenit.
Bez problému.
Slibuji,
že znásilňovat budu.
Slušné ženy, malé dívky.
Pošpiňovat je budu.
Slibuji,
že zneužívat moc budu.
Pro sebe, svou rodinu.
A tebe nechám ve štychu.
To vám slibuji já,
voják, kterého volá
ta podělaná armáda.
Komentáře (0)