Anotace: ...stalo se jedné kouzelné noci z dvacátého prosince na dvacátéhoprvního rovněž prosince, to vše ještě letos...
Opravdu skvostné veršíky, člověk se až rozplývá. Moc se Ti povedla a tak trochu jsem se v básence našla.
22.12.2008 19:49:00 | NikitaNikaT.
Tak ta je povedená, moc se mi líbí, je taková skutečná:)))ST a gratulace, fakt krása...
21.12.2008 22:22:00 | Holis
Pěkně napsané..hned mi naběhla vzpomínka na svou podobnou noc...jen bylo zataženo...a nemohl jsem svůj zrak upínat k měsíci...:)
21.12.2008 20:16:00 | Antonín Sander