Mám malou čtenost
Mám malou čtenost
Mám malou čtenost svých plátků
A tak mě napadá
Dost je fláků!
A taková je doba…
Co člověk vymyslí
Pošetilostí
Se zamyslí třeba
v opilosti.
Nechci psát romány
Ani texty Kaťáků
Taková je doba
Dost je tu fláků….
Psavci vymyslí
Romány o štěstí
My píšem pro radost
Někdy i nesmysly
Co zbylo z myšlenky
Vyrostly pomněnky
Na louce u hřbitova
Taková je doba!
Slova se zpívají
Nohy tančí
V dálce páří se
Srnčí i dančí!
Nevěřme zbloudilcům
jejich pohádky
o hladu zůstali
zrovna na svátky
Mám malou čtenost svých plátků
jak bylo řečeno na začátku
a za zpěvu ptáků
všem přeji k svátku
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Jajas, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)