Přání..
S přáním života
obracím se na tebe,
a prosím...
bys lásku vzal
a uzavřel mě do sebe,
klíč spolkl,
spálil, nebo zahodil,
a spolu se mnou
se z lásky znovu narodil...
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, sarycek, Dilla, bez nápadu na přezdívku..., Paulín
Komentáře (0)