taková ...divná vánoční
...
zavři oči
a
zkus jednou...nechtít
líbat ráno
zmrzlé na podlaze
zkus nechtít dotýkat se
bílých míst
kdesi za obzorem mého pozadí
kdesi v dálce
zkus nechtít
hladit něhu
právě spadlou z nebe
na koberci drobky k snídani
když nebe pije barvu z růží
pod beránčí bílou kůží
vlci se srdcem na dlani
ve svaté noci
vyzvání
...
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tacca, Holis, enigman, labuť, Lucie Teru, WAYWARD, jethullfan, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)