Anotace: po roce Vánoce, Vánoce přicházejí...
Bolavá! Přeju Ti, abys potkal lidi se srdcem na dlani a upřimným úsměvem, který by prozářil i Tvoje Vánoce.
22.12.2008 12:38:00 | Hannazka
Pravdivá básnička.Doufám,že se vzpamatuje hvězda i všichni lidé kolem!
22.12.2008 12:03:00 | kleopatra.sedma
Smutně dýchla svou otevřenou pravdou...proč nedáváme si hlavně to, co se v obchodech koupit nedá...úsměvy, pohlazení, radost v očích...přeji Tobě a všem, kdo to tak vnímá, aby se nejen ta vánoční hvězda vzpamatovala...:)
21.12.2008 23:17:00 | Lorraine