Města
Noční město je
stejně přitažlivé
jako svůdně poodhalená
žena v sametu
lehce se Vás dotkne
oparem vůně ve vzduchu
a ulíbá Vás spánkem
zmateni tmou a láskou
tápáte v paměti iluzí
***
Ranní město je
oděno v mlze
z prstýnků bílého rána
vylétají kavky
a vítají vycházející
tvář pana Slunce
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: voedor, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)