Šťastný a veselý ......
Anotace: Proč ne o Vánočním času?
Vánoční doba
Chaos a zhon
Kdo rozum dodá
Háček je v tom
Když jen ty neplníš
zažitý zvyky
Divný jsi, však to víš
Jsi prostě jiný
Cukrovím naplní
Krabice plný
Však tvému soukromí
Hlas zvonu splní
Přání a tužby
Všichni je mají
Jen tvý jsou nicotný
Poněkud malý
Přeji jen jedno si
Ať se mi splní
O čem jsou Vánoce
Jednou vám povím.(prozradím, neb už to vím)
...Takže šťastný a veselý...
Přečteno 595x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Tacca, Mbonita, Rolnička
Komentáře (2)
Komentujících (2)