V potlesku mamutů
Anotace: pche... dneska nic...
V potlesku mamutů
Albína zápolí
s červenosilnicovou euforií
vůně jejích vlasů
připomíná paní
co v pátek pod vlak skočila
Albína,
slečna nadaná,
na špičce zikkuratu
mírní slovy klidnými
nadmořské pnutí
bouří
vnitřního charakteru
-kdesi ve vesmíru
umírá
supernova-
a zítřek zůstává nejistý
jako letní ráno mezi kaktusy
ruka s polámanými nehty
marně
tápe
po hrnku lávy bezbarvé
řekni, nehezká,
zda plivat na auta je zakázáno
...
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Franti, Juan, NikitaNikaT., Holis, enigman, Mbonita, Psavec, PetTulak, WAYWARD, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)