Jak jsem se obešel bez sněhu
Anotace: Fakt se obejdu bez sněhu, vždyť je to o pocitu a ne o barvě
Natáhnu nosem
chladivý vzduch
po chodníku bosém
mámí mě sluch
Čvachtání sněhu
Rozbředlého teplem
Není mi do zpěvu
Na chodníku temném
Kde bílé myšlenky
Lyžařů svahy
Sněhuláků konec je
Vzdoušek je vlahý
Pohledem na nebe
Vzpomínky vracím
Zážitky minulé
Chmury své ztrácím
Na vločku bílou
Doma se dívám
Zdobená krystaly
Svíčku já ztmívám
Za vůně jehličí
cinkání zvonků
Zapálím prskavku
S úsměvem, bez okolků
Vánoce jsou tady (i bez sněhu.)
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, hostmen, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Tacca, Mbonita
Komentáře (0)