Ingredience večera
Včera večer
světla chebského náměstí
já
plná vánočního koncertu
a duchovna
promrzlých kostelních zdí
rozpuštěné vlasy
a nekonečně dlouhá černá šála
rozečtená knížka
na stolku kavárny
Krysařovy střevíce
mého osudu
vůně vanilky a skořice
světlounce modré oči
klidu mé duše
namíchaný koktejl
pokory
Přečteno 373x
Tipy 30
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, stmivani.na.lepsi.casy, Manon.H, labuť, enigman, maena, WhiteSkull, Lorraine, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)