abych se přiznal, taky jí moc nerozumím, ale přesto je dokonalá. všechno do sebe zvlaštně zapadá, že to nutí člověka číst stále dokola a přemýšlet...
01.02.2009 16:06:00 | the_carrion
nechápu....musím přemýšlet...ale věta "stačí to tak na pátý nebe:-) se mi moc líbí:-)
22.12.2008 19:44:00 | Lady Carmila