Průměrná
Anotace: průměrné...
Sbírka:
Lidská
Průměrně zpívám,
průměrně píšu,
průměrně snívám,
lízátko lížu.
Průměrně bdím,
průměrně tančím,
průměrně vím,
jiným nestačím.
Průměrně cítím,
průměrně vypadám,
průměrně vidím,
prostě jen zapadám.
Jsem jen průměrná…
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, Holis
Komentáře (1)
Komentujících (1)