Anotace: .......
ach Lucinko...já tě nelituju...chtěla jsi abyh tě nelitoval tak tě nelituju........ale ty mne.. smutníš
01.02.2010 21:19:00 | Jiří I.Zahradník
nedostatky..?... ne... užívej si toho, že jsi jedinečná a nedostatky neřeš.... :)
vyvchrlila jsi toho ze sebe hodně moc a myslim, že je to dobře - nějak to vypustit ven - vypadalo to dost ztraceně a neutěšeně ... ale život by nikdy neměl být příliš hořký, tak posílám nějaký ten cukr, aby sis ho mohla trochu osladit * :) přeju hrozně moc lásky a štěstí - a tahle dvojka na sebe určitě nenechá dlouho čekat :)
23.12.2008 20:04:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Požaduji...
Ne... Já přeji... Přeji Ti malého hlučného skřítka Štěstí, který bude v roce 2009 kolem Tebe dupat tak hlasitě, že ho uslyšíš i za sedmero zámky srdce, za sedmero přehradami duše, za sedmero horami beznaděje...
Protože Ty si ho prostě zasloužíš, a vánoční svátky jsou od toho, aby se plnila tajná přání...
Hodně lásky do Tvého života, milá Lucinečko :-***
23.12.2008 14:57:00 | Levandule