Anotace: Tk to je dalsi z mých básniček...no vymyslela jsem ji dnes odpoledne... a neni zrovna krasna ae tohle pro mne vyjadruji barvy ;)
Každý vnímá barvy jinak a Tvůj osobní postoj k barvám mě obohatil. Zase mám o něco širší obzory. A přiznám se že napsat poemu o barvách je jeden z mých snů a to tvé dílo mi dodalo další impuls. Děkuji. Jinak básnicky spracováno zajímavě jímavými texty:-)
23.12.2008 22:35:00 | kikis