Ladně se potácím
od výlohy k výloze
upadám do žvýkaček
přilepených na mých
vlasech
mraky běhaj po obloze
a já se ztrácím
v minulých časech
.
.
.
Lehounce tančím
po lesklé podlaze
přepychové vily
mých vzpomínek
kde platí se draze
za malé pytlíčky
slunečnicových semínek