Souhlas se siorakem, jen ta trasa je jiná. Domky podél cesty za ta léta oblékly jiný kabátek a pět ušmudlaných dětí z domku u závor už nevysedává na zápraží, ale stádo srnek dál bezstarostně běží po poli, zající hrajou na honěnou a nutrie má stále stejné hnízdo mezi kořeny vrby...
27.12.2008 11:06:00 | Iva Borecká
Snad jsi si nechala zdát jen to krásné... moc povedená, nevím jak se vyjádřit, abych se neopakovala...
23.12.2008 00:57:00 | *whatsoever*
ST! u téhle básenky smekám... jako bych tam seděla s Tebou. Suprový obsah, zkrátka nostalgie sama, tak působivá, myšlenková, malý úsměv vyčarovala a srdce mi zahřála...
23.12.2008 00:03:00 | NikitaNikaT.