Anotace: Báseň o tom, jak je jednodušší trávit život ve lži a umělých iluzích než se pídit po pravdě a poznávat i ty její "temnější" stránky. Snažší než žít v realitě. A bohužel to tak má většina z nás...
Uvěřit lžím je totiž mnohem snažší než se pídit po pravdě. Lež je prostě dostupnější... pro pravdu by se musel člověk zvednout z křesla...
05.03.2009 20:53:00 | Sigurd II.
Lháři,nedovol ať svou masku sundám,nedovol ať mi někdo ublíží,nedovol ať jsem opravdová.
08.01.2009 18:34:00 | ANT