Několik centimetrů šepotu
Venku pršelo
Čekala jsem tě na každém kroku
Kapky se skládaly na polštář
jako puzzle /už nikdy ne správně/
Prošla jsem skrz
/Vlasy rostou příliš tiše
než abychom se slyšeli/
Několik centimetrů šepotu
zaniká ve spěchu okolí
/i já odvracím pohled
tak kdo z nás utíká!?/
Přečteno 446x
Tipy 20
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, el viento, Mounkey, J's .., Taog, jedam, Holis, Myrja, Agniezka, dead-head, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)