Kdoo...cooo....víí...
Anotace: takové skromné zamyšlení
Kdo zná život?
Kdo zná lásku?
Kdo zná, jak se umírá?
Kdo zná tlukot,
srdce v sázku,
kdo ví, že všechno začíná?
Bůh řek,
ať je světlo
světlo bylo, dobro je.
Já říkám
ať je dobro
světlo bylo, dobro ne!
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, shakespeares
Komentáře (2)
Komentujících (2)