Anotace: Všem skvělým lidičkám (a jejich básničkám) přeju v tom vánočním času hodně lásky, štěstí, krásu...
Sbírka: Zimní
Jak jinak než ST. Sice po Vánocích, ale přesto Ti přeji vše nej...Hodně inspirace a tvůrčího elánu. Pro děti se sem píše málo, to, co jsem sem dříve napsala, jsem z větší části vymazala pro /myslím/ nezájem. Přesto mám v záloze pár kousků, budou se Ti, Kapko, líbit. Piš, budu se těšit.
26.12.2008 08:14:00 | Saša T.
A já ho dávám Tobě a moc ráda! Děkuji za přáníčko! Přeji Ti všecičko nej, všecko krásné, hlavně zdraví, lásku a štěstí! Pevnou vůli a mnoho sil v uskutečňování tajných přání! :o)
22.12.2008 23:54:00 | NikitaNikaT.