Paprsek...
Prohání se okenní tabulí
a olizuje Tvoji hebkou tvář.
Dotýká se Tě bez větších skrupulí
a kreslí Ti nad hlavou svatozář.
Pak jemnou ruku podává
a kouká se Ti do očí.
Tvá slepota se oddává,
nechává se, však ona otočí.
Za víčky Ti pochoduje černý stín,
myslíš si, že je to sen?
Padá na Tebe těžký splín,
nemůže ven, zůstává uvězněn..
Přečteno 301x
Tipy 8
Poslední tipující: lovelienka, Dračičák, Špáďa, Caracol, BArBArKO, Agniezka, Holis
Komentáře (4)
Komentujících (4)