Vánoční
Pomalu padá bílý sníh
a od kostela zvony zvoní,
kaštany hřejí ve dlaních,
od stánků vánoční punče voní,
koledy se dnes rozezněly
skoro na každém náměstí,
jakoby svými tóny chtěly
každému zahrát pro štěstí.
Všude vánoční atmosféra,
z oblohy padá hvězdný prach.
Když podíváš se do kostela
uvidíš dítě v jesličkách.
Přečteno 763x
Tipy 16
Poslední tipující: Antares, Pevya, BARBYE, zrrrr, Jaromila, NikitaNikaT., Myrja, Mbonita, Paulín, labuť, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)