Tady není třeba další nápovědy,
ani vyslat rychlé posly na výzvědy.
Indicie zde hovoří zcela jasně,
že jedná se o .......
(a napsal jsi to krásně).
P.S.
Ani teoreticky to bohužel nejde. Škoda...
25.09.2005 09:57:00 | Mourek
Ještě bych ti chtěla poděkovat,
ze srdce, za tuhle krásnou básenku...
má pro mne jas akvamarínova,
jak ze šuměnčina prstýnku...
23.09.2005 13:07:00 | Cecilka
A já budu baba jedovatá...
honem mi tam k panně přidej jedno n ;o)
pro tento život je mi totiž daná
datem narození, horoskopem...
23.09.2005 10:52:00 | Cecilka
..jistě..Cecilka..s Cecilkou..o Cecilce
baba to miloučká..praštěná též ve chvilce :o))
23.09.2005 09:04:00 | šuměnka
Tak nevím, že bych tu babu někde viděla???
Třeba ve skleněné kouli se mi zjevila... :o)
23.09.2005 08:24:00 | Cecilka