Vánoce
Zvadla ta pivoňka
co krásnou barvou září
nastala zima
vánoce jsou v kalendáři
ježíšku co nám nadělíš
hlavně prosíme o zdraví
a taky lásky kus
a taky hodně rozumu
dej nám i trochu naděje
když bude hůř
ať se i zasmějem
díky té naději
nám bude veseleji
prosím do očí dej jiskru
která bude jen dobro mít
můžeš dáti trochu hříchu
vždycky se můžem napravit
a napětí je taky svůdná věc
rozluštíme spolu vše
a smích ten už my máme
rádi Tě uvítáme...
Přečteno 652x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Holis, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, LucQa, Paulín, Mbonita, Zdenek
Komentáře (2)
Komentujících (2)