Hledač Štěstí
...a nebo jen odejdi,
obejdi zeď,
přelez ji, přeskoč,
odlétni, leť!
užij si a běž,
nikde tě nic nedrží,
volně světem jdeš,
dokud nenajdeš
tu vysokou věž vysněnou,
v níž čeká divá kráska,
tvého štěstí láska.
Tak pokračuj,
nakračuj tiše,
ať slyšíš vítr,
který lásku věstí,
jsi věčný Hledač Štěstí...
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Dilla
Komentáře (0)