Smrt ve vlaku
Anotace: Tak tohle mě napadlo při pohledu na jednoho postaršího muže sedícího v metru :o/
Sedí člověk bez duše,
jen se tváří nadutě.
Sedí, sedí hledí suše,
na ty krásné labutě.
Zírá na ně, snad teď ví,
to, co už nám nepoví.
Zavřel oči a už bdí,
avšak už se nevzbudí.
Komentáře (0)