Nerozhodný
Anotace: Taková,jednoduchá,klasická,životní..
Z pod písni textu čas vykousal rým,
v ní poznal jsem cestu zpět ku vrátkům tvým.
Trvalo dlouze než přišel jsem k vám,
přes pole pouze,hor,lesů,řek,lán.
Do tance krokem chuť se zpěvem prát,
a kazdým rokem dní přes třista krát,
olíznout dechem verš se slzou chtít,
a rety líbat déšť slovem tě mít.
Pocenou tváří tep nahání strach,
ve stejnou frázi vět kouzlí svůj prach.
Proč stále před dveřmi zůstávám stát?
Proč chci tě a zároveň nechci mít rád.
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Quigleika, petříček
Komentáře (2)
Komentujících (2)