Anti-Santa
Anotace: ...nechápu,fakt nechápu lidi co toho kr*t*na cpou do Čech...:( :(
Červenej chlápek,
tlustej jak prase.
Cukroví nikdy nepek,
přilétá bohužel zase.
Na svých saních,
tažených sobama.
Přilétá o Vánocích
s bílýma vousama.
Poslední dobou,
cpe se i k nám.
Přes louži slanou,
nechce být sám.
Červenej šašek,
vytlačuje Ježíška.
Má plno tašek,
ale nezná naše slovíčka.
Proč jsou lidi,
co do okna si ho strčí.
Myslejí si,
že Santa tedka frčí?
Ano,možná v Americe,
ale ne tam,
kde Evropy je srdce.
Přečteno 529x
Tipy 8
Poslední tipující: Iwushak..., Zasr. romantik, Butterfly-effect, Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)