táhnu se...
Anotace: za sluncem... jak smrad... -jojo, moře mý.. muhaha..
s prázdným futrálem na zádech
táhnu se za sluncem
jak smrad
obrazy nábřežního ticha
krájí napůl zvonění majáku
za mlžnou sítí
prašivých nedopatření...
čínské hůlky zůstaly ležet
vedle smaženého svinstva
a mojí velké hlavy
tam
někde na stole...
široká ramena
nejsou určena
k podprahovému lkaní
nad převařeným mlíkem...
-a slaměné betlémy!
vojáčku,
počítej vteřiny
jak dlouho zbývá
k ošlapaným schodům
tvého bytu
a milému usměvu slečny
... co je mi sakra podobná
.
ještě jsi nezapomněl...
já ale
mažu oblouky
mažu
tvé ošlapané schody
do nebe
.
s prázdným futrálem
prsty od kalafuny
táhnu se,
ó řeko,
nábřežím
jak smrad...
.
Přečteno 305x
Tipy 14
Poslední tipující: Těšínský, adida, Franti, Cassandra, NikitaNikaT., Holis, brooklyn, Anastacia-Jane
Komentáře (3)
Komentujících (2)