Slza
Nemohu dnes večer usnout,
a nezáleží na tom, jak moc se snažím,
protože je zima a tma,
a vítr šepotá písně,
kam jít bez světla na cestě?
Matka hledala své dítě,
ale dítě se snažilo najít osobu,
tu kterou měl tolik rád,
protože je zima a tma
a měsíc nemůže posvítit na cestu,
a příběh skončil, noc odešla.
jsem pouze člověk, nic víc.
*pláč*
Komentáře (2)
Komentujících (2)