Cesta na půlnoční
Anotace: Přeju všem krásné Vánoce a pevné nervy v roce 2009
*
Sněhovou vločku zatahej za patu,
nechá tě napít z poháru nebe,
na smutek srdeční nalepí záplatu,
záclonou oblékne kraj kolem tebe.
Vpodvečer zazáří světýlka z oken
a stromek vánoční tajemství vydá,
odežeň krajkoví od mokrých loken,
zpěv zvonů k půlnoční k tobě se přidá.
*
*
Přečteno 560x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., Filková, Bíša, Holis, Myrja, jita.1965, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)