Snad
Anotace: Kratší útvar/patvar ...
Básníci – druh na vymření
Dnes už tohle možné je
Svět básníků pln? Už není...
Kam společnost dospěje
Že se všední věci změní?
Optimismu ubývá
Naděje nám dá znamení
Snad se štěstí usmívá...
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Anita Buchtová, Cassandra, Helena Buchtová, B.a.r.b.a.r
Komentáře (2)
Komentujících (1)