A já si to užívám a mocka hezky, s miláčkem dárečky jsme si dali, mile mne překvapil, až k slzám dojal... myslím, že už to nějakou dobu plánoval, dáreče, který mi daroval :o)) Pššš, ještě neprozdradím, do své básenky příští si to schovám!
25.12.2008 23:08:00 | NikitaNikaT.
vánoce naštěstí možem mít v sobě bez ohledu na meteorologickou situaci... ale ty bílý, ty sou nejkouzelnější... u nás v Brně to musíme letos dohánět zas vzpomínkama a fantazií...
tak pohodový krásný svátky :o)
24.12.2008 10:36:00 | hanele m.