Anotace: ....kéž by potěšil a pohladil...
Krásné,přeji taky lásku,štěstí,radost,zdraví a nejenom na Vánoce ale i Novém roce.
24.12.2008 13:01:00 | Květka Š.
... okem je nespatříš
nesnaž se pochopit
v srdci je ucítíš
nelze je uchopit.
Kdybys mi darem dal
třeba i Tádž Mahal
marně se namáháš ...
Nejkrásnější dary v životě jsou ty zadarmo ...
Krásný čas svátků !!!
24.12.2008 11:43:00 | jita.1965
Moc krásné! ....protože city
se nakoupit nedají - velice souhlasím, přeju vše nej.
24.12.2008 10:35:00 | Kapka